Concurs "Susur Magic"


Concurs "Susur Magic"
Pitici, gnomi, zâne, animale vorbitoare, și o regină malefică - toate acestea și multe alte personaje interesante se regăsesc în The Magic Warble (Susur Magic), o poveste încântătoare despre aventură și prietenie.
Kristina Kingsly, o fețită de doisprezece ani este cea mai nepopulară elevă din școala unde învață. Toți copiii o șicaneaza dar ea nu vrea să se împotrivească niciodată. Dar Kristina primește de Crăciun un cadou neobișnuit și se trezește dintr-o data, transportată cu ajutorul magiei în Bernovem, un ținut plin de pitici, gnomi, zâne, animale vorbitoare sub stăpânirea maleficei regine Sentiz.
În Bernovem, Kristina este "aleasa", singura care poate elibera ținutul de sub controlul maleficei reginei Sentiz. Dar nu e chiar atât de simplu pe cât pare. Pentru a salva Bernovem, ea trebuie să ducă darul primit, celebrul "Susur Magic", în locul său final de odihnă. Pentru a realiza acest lucru, Kristina trebuie să călătorească prin pădure, să traverseze un munte perfid, și să evite capcanele întinse de către regina Sentiz pentru a ajunge în cele din urmă la destinația sa. Cu ajutorul sfaturilor primite de la noii ei prieteni spiriduși, Clover și Looper și a prințului adolescent Werrien, precum și de la o varietate de alte personaje, Kristina pornește într-o călătorie periculoasă, care nu numai că îi testeaza puterea, dar și inima.

Victoria Simcox
Victoria Simcox s-a născut în Scarborough, Ontario, Canada, din părinți imigranți, mama sa fiind de origine austriacă iar tatăl olandez. Ea locuiește acum în vestul Washingtonului, împreună cu soțul ei, Russ și cei trei copii, Toby, Kristina, și William. Ceilalți membri ai familiei sunt un chihuahua, pe nume Pipsy și două pisici, Frodo și Fritz. Pe lângă faptul că scrie cărti, Victoria este de unsprezece ani profesor de artă la o scoală elementară. În timpul liber Victoria se ocupă de trupa Celtic care este formată din cei doi copii mai mari ai ei. Îi place, de asemenea, scrisul, cititul, pictura in acuarelă, drumețiile, filmele bune, sau pur și simplu să stea cu familia și prietenii ei.
The Magic Warble este o carte de 267 de pagini în limba engleză, cu câte una-două ilustrații pentru fiecare capitol. Această carte se adresează în mare măsură copiilor cu vârsta între 9 și 13 ani.

Concurs: Pâna pe 17 martie 2013 puteți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele trei exemplare în format electronic a cărții The Magic Warble oferită de Victoria Simcox în colaborare cu Ceva de umplut timpul | Something to fill the time. Pentru a obține cât mai multe șanse de câstig pentru tragerea la sorți, completați cât mai multe intrări în formularul Rafflecopter de mai jos. Câstigătorii vor fi anunțati prin email.

Concurs promovat pe Concursuri Online
Prepare Gourmet Meals at Home
Ceva de umplut timpul | Something to fill the time nu este responsabil pentru expedierea premiului. Nu am primit nici un fel de compensație pentru această promoție. Acest eveniment nu este în nici un fel asociat cu Facebook, Twitter sau Pinterest.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway