Concurs "Ciobul Negru"


Concurs "Ciobul Negru"
Noua carte a autoarei Victoria Simcox, The Black Shard (Ciobul Negru), continuarea intrigii țesute în The Magic Warble (Susur Magic), o poartă pe Kristina Kingsly și colegele ei înapoi în ținutul magic Bernovem, într-o nouă aventură periculoasă și palpitantă.
Sejurul Kristinei în tabăra de vară este oribil și totul se întâmplă din cauză că Hester și Davina sunt și ele aici pentru a-i face viața cât mai mizerabilă. Când o farsă crudă a lui Hester ia o întorsatură neplăcută, cele trei fete sunt trimise în țara magică Bernovem. În Bernovem, Kristina este foarte emoționată la revederea vechiului ei prieten, prințul Werrien iar când el o invită pe nava lui pentru a naviga spre Tezerel, patria lui, Kristina, pur și simplu, nu poate refuza.
Reîntâlnirea cu cea mai bună prietenă a ei, zâna Werrien, cu gnomii, piticii și cu animalele din ținutul magic Bernovem pare să fie cel mai bun lucru pentru Kristina. Dar atunci când prințul Werrien devine fascinat la vederea unei pietre neobișnuite, "Ciobul Negru", Kristina începe să fie bântuită de fantoma unei vechi și nedorite cunoștințe, vrăjitoarea cea rea. Luptând împotriva suspiciunilor, a vinovăției și a diverselor boli, iar în cele din urmă împotriva celei care vrea să-i posede sufletul, Kristina va constata în cele din urmă că în momentul ei cel mai slab poate avea mai multă putere decât și-a imaginat vreodată.

The Black Shard (Ciobul Negru)





Concurs: Pâna pe 8 aprilie 2013 puteți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele trei exemplare în format electronic a cărții The Black Shard oferite de Victoria Simcox în colaborare cu Ceva de umplut timpul | Something to fill the time. Pentru a obține cât mai multe șanse de câstig pentru tragerea la sorți, completați cât mai multe intrări în formularul Rafflecopter de mai jos. Câstigătorii vor fi anunțați pe această pagină cât și personal, prin emailul cu care s-a înscris în concurs.


Nu uitați să dați Like&Share pe Facebook la acest concurs!


Mai multe premii - pe pagina “Worldwide Contests”.


Concurs promovat pe Concursuri Online
Listen to your favorite Hay House authors on their weekly radio shows and specials ... you'll automatically be enrolled in her newest Live Online Course for FREE!
a Rafflecopter giveaway
Prepare Gourmet Meals at Home

Opiniile exprimate în aceste rânduri sunt personale şi pot diferi de cele ale dumneavoastră. 
Ceva de umplut timpul | Something to fill the time nu este responsabil pentru expedierea premiului. 
Nu am primit nici un fel de compensație pentru promovarea aceastui eveniment. 
Acest eveniment nu este în nici un fel asociat cu Facebook, Twitter sau Pinterest.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway