Samsung S3570 Ch@t 357

GSMRo alege inteligent

GSMRo care, de mai bine de 2 ani, oferă informaţii despre telefoane mobile, accesorii GSM, aplicaţii software şi tot ce ţine de tehnologie mobilă și-a lansat de curând GSMRoShop.ro, magazin online telefoane mobile, noua divizie comercială a brandului GSMRo.
Chiar  dacă piaţa online a vânzărilor de telefonie mobilă şi accesorii GSM este în acest moment o piaţă destul de aglomerată, ca noutate, GSMRoShop.ro vine cu variante simple, ieftine şi uşoare de plată, transport şi retur, astfel încât clienţii să aibă parte de o experienţă de cumpărare online superioară şi să simtă la fiecare interacţiune pasiunea cu care toată echipa GSMRoShop.ro este pregătită să-şi facă treaba.
La capitolul stoc, magazinul online stă foarte bine, fiind aprovizionat permanent cu cele mai recente noutăți din domeniu, sub media de preţ a pieţei la majoritatea telefoanelor mobile şi a accesoriilor GSM plus promotii săptămânale la toate modelele de telefoane din stoc.
Samsung Ch@t 335 frontPrintre noutățile propuse de GSMRoShop.ro se remarcă modelul Ch@t 337 de la Samsung. Telefonul Samsung Ch@t 337, cunoscut de asemenea sub numele de Samsung S3370, este proiectat în special pentru utilizarea intensă a internetului, de aceea pe lângă tastatura completă QWERTY vine și cu Wi-Fi la bord, lucru cu care se mandrește prin logo-ul "WiFi" din fața telefonului.
Primul lucru pe care se observă la un Samsung S3570 Ch@t 337 este faptul că este suficient de subțire, iar carcasa din material plastic face ca telefonul să fie foarte ușor. Marginile rotunjite și modelul special cu care este prevăzut capacul din spate  aduce telefonului o priza foarte bună pentru o utilizare cât mai facilă.
Samsung Ch@t 335 Right
Într-un timp in care se cauta ecrane cat mai mari, displayul de 2.4 inci TFT cu o rezoluție de 320 x 240 pixeli face ca Samsung Ch@t 337 să se încadreze în clasa de mijloc a telefoanelor mobile dar acest lucru este compensat de faptul că  funcționează perfect cand vine vorba de scriere de text datorită trackpadului optic, posibilitatea de a seta din meniu sensibilitatea tastaturii după propriile preferințe si a tastelor send și end situate în stânga și în dreapta trackpadului.
Samsung Ch@t 335 backSamsung Ch@t 337 este echipat cu tastatură completă QWERTY cu butoane înclinate stânga - dreapta pe fiecare parte a telefonului pentru a ușura astfel utilizarea telefonului atunci cand scriem. În partea superioară, Samsung Ch@t 337  are o mufă jack standard de 3,5 mm pentru căști și un slot microUSB cu utilizare dublă - pentru încărcarcator sau pentru cablul de date. În partea dreaptă, foarte distinct și convenabil plasat este butonul de  volum. În partea din spate se găsește camera de 2 megapixeli și grilajul care acoperă boxa, iar la deschiderea capacului din spate găsim slotul pentru cardul microSD și bateria reîncărcabilă de 1000mAh care poate fi înlocuită.
În concluzie, Samsung Ch@t 337, este un telefon excelent în special datorită prețului redus pe care îl are, plusurile sale majore fiind durabilitatea, fiabilitatea, dimensiunea, greutatea redusă și culorile realiste ale carcasei.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway