Reviste din pod – PC Games aug/sept. 2000

PC Games aug/sept. 2000

In timpul urmator am sa incerc prezentarea catorva dintre revistele vechi pe care, din diverse motive le tin la pastrare  in pod de ceva vreme. 
Nu eram hotarat cu ce sa incep, fiind luna august m-am decis sa sparg gheata cu una dintre revistele aparuta in aceeasi luna in urma cu 12 ani.



Acest numar al revistei PC Games (nr. 5 august - septembrie 2000) prezinta informatii selectate din versiunile germane alei revistei din aceeasi luna astfel incat actualitatea textelor sa fie la zi.

Piesele de rezistenta a revistei erau pe acea vreme cele doua CD-uri care contineau in acest numar 10 jocuri in varianta demo dintre care trebuie sa mentionez neaparat EURO 2000 care mi-a placut foarte mult la timpul respectiv.

Alt punct forte al revistei sunt cele aproape 50 de pagini cu tips&trics care contin indicatii generale, solutii complete, shorttips si cheats pentru nici mai mult nici mai putin de 27 de jocuri (pe numarate).
Printre avampremierele acelei perioade prezentate in acest numar al revistei se regasesc, printre altele, un add-on la Age of Empires 2, plus alte aproape 30 de jocuri dintre care amintesc cele care m-au impresionat la timpul respectiv: Black&White, Colin McRae Rally 2.0, Evil Island, The Sims si The Settlers 4.

PC Games 5/2000 este dedicat in cea mai mare parte prezentarii jocului “Diablo 2” care tocmai iesise pe piata in acea perioada si facea mare senzatie printre gameri. In afara de posterul in format A2 dedicat special acestui joc, revista contine un numar impresionant de pagini cu tipsuri plus o descriere generoasa a jocului, descriere la care am sa revin in cel mai scurt timp cu o prezentare mai detaliata.

Premiile oferite cititorilor PC Games din acea perioada, in numar de 35 erau compuse dintr-un joc The Sims, 6 programe antivirus (Softwin si Mail Defender), 10 jocuri Play Station si 18 reviste PC Games din numarul urmator iar participarea se facea prin completarea si trimiterea unui talon la adresa redactiei.

Cam asta ar fi in mare prezentarea unei reviste de peste 200 de pagini care era foarte cautata la vremea ei. Despre prezentarea facuta jocului “Diablo 2” la acea vreme, si, bineinteles, cu alte reviste din pod, am sa revin in zilele urmatoare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway