Caut bloggeri pentru Legea sanatatii


Update 17.07.2012
Perioada de inscriere pentru Proiectul Salve Club privind legea sanatatii se prelungeste pana la ocuparea tuturor locurilor disponibile.

Tinand cont de stirile care devin tot mai dese cu privire la noua Lege a Sanatatii care va apararea in aceasta vara (30 iunie va intra in dezbatere publica) si care dupa toate semnele va trece de Parlament in luna septembrie a acestui an,pun la dispozitia bloggerilor doritori 8 locuri platite de catre un coordonator in proiectul Salve Club privind Legea Sanatatii.
Ce trebuie sa faci:
In primul rand trebuie neaparat sa ai un blog.
Varsta minima obligatorie este de 18 ani impliniti la aceasta data.
Apoi, in prima faza, in schimbul taxei de inscriere sponsorizate, va trebui sa scrii maxim trei postari de aproximativ 100 de cuvinte, subiectul postarilor vor fi legate de Legea Sanatatii, detaliile vor veni pe parcurs.
Fiecaruia dintre cei 8 bloggeri interesati le va fi platita taxa de 67 lei pentru inscrierea in Salve Club,  taxa de inscriere care acopera toate cheltuielile de instuire, seminarii on-line si offline despre vanzari, negociere, dezvoltare personala si profesionala, sanatate samd.
Aceasta oferta este valabila pana pe 1 iulie, dupa aceasta data, cei interesati de acest proiect vor trebui sa-si achite singuri taxa de 67 de lei.

Mai multe despre Salve Club si Legea Sanatatii in randurile urmatoare, dupa formularul de raspuns.





In prezent in Romania exista 18.411.124 asigurati in sanatate, acestia fiind integral inregistrati la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Ministerul Sanatatii are un buget anual de 1 miliard euro, iar Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) are un buget anual de 4 miliarde euro.
Dupa ce noua Lege a Sanatatii intra in vigoare (septembrie 2012 dupa toate semnele) 18.411.124 este numarul celor care isi pot alege o Casa Privata de Sanatate catre care sa trimita fondul lor de CAS.
Peste 18 milioane de asigurati care se vor imparti la maxim 6 Case Private de Sanatate.
In noua Lege a Sanatatii ce va intra in vigoare in acest an este prevazut ca fiecare asigurat va putea alege liber catre ce Casa Privata de Sanatata poate directiona CAS-ul sau.
Pasaje din lege:
-Alegerea liberă de către asiguraţi a asiguratorului şi a furnizorilor de servicii medicale, de medicamente şi de dispozitive medicale, numiţi în continuare FURNIZORI, în condiţiile prezentei legi, ale legislaţiei secundare aferente şi ale contractelor dintre asiguraţi şi asigurator;
-Libera concurenţă între asiguratori şi între furnizorii care încheie contracte cu aceştia;
-Pot funcţiona şi forme voluntare de asigurare a sănătăţii, cu obligaţia de a plăti contribuţia pentru asigurarea socială de sănătate.
Partea frumoasa abia acum intervine: NIMENI NU VA PLATI NICI UN LEU IN PLUS, IN AFARA DE CAS-UL ACTUAL insa va avea de ales intre serviciile unei Case de Sanatate sau alteia in functie de oferta fiecarei case si de serviciile oferite de aceasta.
Apropiatii vostri vor putea semna cu o Casa Privata de Sanatate care sa le deconteze interventiile de orice fel.
Cine este asigurat in prezent la CNAS
1 -Copiii – fiecare copil pana la 18 ani este asigurat. Parintele plateste CAS pentru copilul sau.
2 -Elevii si studentii aflati intr-o forma de invatamant de stat.
3 -Angajatii – toti cei care lucreaza legal, cu contract de munca platesc CAS 5.5% din salariu, iar angajatorul lor plateste inca 5.2% din salariu, tot catre CNAS. Astfel pentru fiecare angajat se plateste 10.7%.
4 -Pensionarii – toti pensionarii sunt asigurati indiferent de valoarea pensiei. Pensionarii care au peste 750 lei pensie, au pe fluturasul de pensie oprit CAS-ul, 5.5%. Pentru ceilati plateste statul CAS-ul.
5 -Somerii aflati in somaj, handicapatii, asistatii social samd.
Astfel, numarul total al celor asigurati este in prezent de peste 18 milioane.
De unde vin banii
Casele Private de Sanatate vor dori sa dobandeasca in foarte scurt timp portofoliu mare de Asigurati care sa directioneze contributia lor la CAS catre aceste Case Private de sanatate (minim 4 miliarde de euro anual). Casele cu proprii lor angajati nu vor avea timp nici in 10 ani sa stranga cele 18 milioane de persoane disponibile.
Aici apar Brokerii. Cu cat este mai mare un broker si are mai multi colaboratori, cu atat poate negocia pentru oamenii sai un comision mai mare.
Astfel, Casele Private de Sanatate ne vor plati pe noi o singura data, dar ei vor beneficia de acest portofoliu, si de cei peste 4 miliarde de euro in fiecare an.
In concluzie, ne vor plati… mai mult decat satisfacator asa cum au facut-o deja si in 2007 in Reforma Pensiilor sau in 2012 in Reforma Pensiilor Personalului Militarizat.
De exemplu, la Reforma Pensiilor din 2007 la noi in companie s-a platit pana la 320 lei pentru o semnatura (in functie de nivel), in conditiile in care direct la fondurile de pensii private se platea catre angajatii lor foarte putin: 50-100 lei pentru o semnatura.
Cum faci tu bani
In timpul Reformei poti face bani in 2 feluri:
1. Din politele directe, facute apropiatilor tai: rude de toate varstele (copii, parinti, veri, bunici), vecini, colegi, prieteni.
2. Din echipa MLM din diferente de nivel. Aici se vor face cei mai multi bani.
Atata timp cat oamenii nu vor trebui sa plateasca absolut nimic suplimentar, iti va fi usor sa obtii semnaturile celor din jurul tau. Ba mai mult, oamenii din jurul tau iti vor multumi pentru ca le-ai dat sansa sa aleaga in cunostiinta de cauza o Casa de Sanatate potrivita pentru ei.
Daca nu o vei face tu, cu siguranta va aparea un alt om care ii va lua semnatura, si va castiga banii de pe urma rudelor sau cunostintelor tale. Sau si mai grav, statul va distribui aleatoriu asiguratii catre Casele Private de Asigurari cum s-a intamplat si in 2007 cand mai mult de jumatate din asigurati au fost distribuiti aleatoriu la sfarsitul campaniei de inscrieri. Daca avem ocazia sa optam pentru noi si prietenii nostri cand e vorba de sanatatea noastra si pentru aceasta optiune mai primim si un comision, haideti sa optam noi, nu sa lasam statul sa aleaga pentru noi!!!
Cand te inscri ai nivel 1. Pe masura ce inscri alti oameni, iti creste si nivelul in functie de numarul oamenilor din echipa. La 5 oameni ai nivel 2, la 30 oameni ai nivel 3, la 100 oameni ai nivel 4, etc….
Cat va fi comisionul la Reforma Sanatatii?
Nimeni nu poate sti comisionul in prezent. In primul rand pentru ca inca nu se stiu Casele de Sanatate care vor intra in aceasta Reforma.
Acesta se va afla abia cu o luna inaintea de a incepe sa  strangem semnaturile celor din jurul nostru. Insa, daca in 2007 au fost cca 2,5 milioane de asigurati care distribuiau 2,5% din salariu iar acum sunt peste 18 milioane de asigurati care vor distribui peste 10% din veniturile lor, puteti trage singuri concluziile despre cum va fi comisionul pe care Casele de Sanatate il vor plati ca sa atraga aceasta masa imensa de contribuabili.
Cert este ca pentru a avea comisioane mari pentru oamenii din companie, aceasta trebuie sa aiba un numar foarte mare de agenti.
Astfel pentru brokerii mici, de parter de bloc, cu 5-6 agenti, comisioanele pot fi mult mai mici chiar si decat cele de la nivelul 1 din Salve Club.
Daca este cineva care in prezent iti spune clar ca el stie cat este comisionul si iti da o cifra clara, te minte pentru a te atrage in echipa lui! Poti sa ii ceri o hartie oficiala, stampilata de un asigurator, unde vor fi afisate comisionale care el sustine ca le stie. Nu iti va arata aceasta hartie, pentru ca nimeni nu o are!
De ce Salve Club
Raspunsul este simplu: suntem singura companie care are experienta Reformelor anterioare in 4 tari europene: Slovacia, Cehia, Ucraina, Romania, si in toate aceste tari datorita faptului ca am avut cele mai mari comisioane si cel mai corect plan de cariera, am fost numarul 1.
Peter Kristofovic, proprietarul Salve Club, si principalul actionar al Salve Group, care are peste 30 companii in 5 tari europene, are o foarte mare experienta in Reforme si alte activitati de ordin financiar. Salve Group este un concern european implicat in diverse domenii de activitate: reforme diverse, piata de energie, piata de capital, asigurari, componente pentru statii orbitale, apa minerala, hotelier(coproprietar Hollyday Inn) samd, ceea ce confera incredere si stabilitate financiara grupului.
Pentru a afla mai multe despre Peter Kristofovic puteti citi articolul urmator, preluat de la ziarul Capital: http://www.unici.ro/slovacul-care-a-vandut-un-sfert-de-milion-de-pensii-in-romania/
Suntem compania care in Reforma Pensiilor din 2007 a platit cele mai mari comisioane, si a reusit cu 30.000 agenti sa faca 30% din toata piata Pensiilor Private Pilon 2 din timpul Reformei.
In prezent avem peste 120.000 agenti pregatiri pentru Reforma Sanatatii, iar targetul nostru este sa ajungem la 200.000 agenti pana incepe Reforma.
Nu uitati! Este vorba de peste 18 milioane de semnaturi ce trebuiesc stranse!
Ca si acum 5 ani, cu siguranta ca in Salve Club vom avea cele mai mari comisioane de pe piata.
Conform  Monitorului Oficial al Romaniei, nr 6 din 4.01.2012 la paginile 8-9 este publicat Ordinul CSA nr 17 din 21 decembrie 2011 (Ordinul 17/2011) ce modifica Ordinul presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 15/2010 ce reglementeaza functionarea Brokerilor si ale societatilor de Asigurare.
Acesta prevede clar:
Este permisa vanzarea produselor de asigurare prin retele (multilevel marketing) ca o forma a vanzarii directe prin care produsele de asigurare sunt oferite potentialilor asigurati/asiguratilor prin intermediul asistentilor in brokeraj si/sau al personalului propriu, care primesc un comision de la un broker de asigurare/reasigurare pentru vanzarile proprii ale acestuia
Dupa Reforma Sanatatii, cu echipa pe care ne o construim acum putem face bani impreuna si din alte oportunitati care vor aparea in Romania.
Astfel ca in oportunitati scurte precum Reformele, nu faceti experimente cu timpul si banii vostri implicandu-va alaturi de companii noi care promit vrute si nevrute ca sa va atraga de partea lor, cand aveti oportunitatea de a va alatura unei mega echipe care a dovedit ca stie ce are de facut si care a platit peste 20.000.000 de euro ca si comisioane catre colaboratorii sai in 2007.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Casa din vis

Netflix Membership #Giveaway